Modit

Bemutatkozás

A Modit Zrt. egy 100% magyar tulajdonban lévő, 50 fős informatikai vállalat. Cégünk fő tevékenysége komplex informatikai rendszerek, szolgátatások és termékek tervezése, fejlesztése, valamint üzemeltetése Magyarországon és külföldön egyaránt. A termékportfóliónkban tíznél több saját tervezésű és fejlesztésű szoftver termék és kapcsolódó szolgáltatás található. Az informatikát hivatásunknak tekintjük, ezért mind a mérnöki alapelvekre, mind az innovativ gondolkodásmódra komoly hangsúlyt fektetünk. Ezen értékek alapján cégünk tevékenységét három fő pillérre építjük.


modit-temp2


Napjaink informatikai projektjei sok esetben szerteágazóak és komplexitásuk miatt sok szereplősek, ezért a projekt alapú gondolkodásmód adja cégünk egyik fő pillérét. A minőségi, költséghatékony és értékteremtő informatikai szolgáltatások határidőre történő megvalósításának gerincét cégünk projektmenedzsmentje adja. Alapelvünk, hogy minden projekt felbontható összetett feladatokra, és minden összetett feladat tovább bontható egyszerű, elemi részfeladatokra, melyekhez határidő és felelős rendelhető.

Cégünk másik fontos pillére az informatikai szolgáltatásaink működésének biztosítása. Üzemeltetésünk magas rendelkezésre állással, a megfelelő szolgáltatási szintek definiálása mellett biztosítja az IT szolgáltatások folytonosságát. A legfontosabb érték számunkra a felhasználóink elégedettsége, ezért az eszközök és szolgáltatások transzparens működtetése mellett a felhasználóink számára HelpDesk ügyfélszolgálatot is biztosítunk.

A szoftverfejlesztés és az innováció adja cégünk harmadik pillérét. Az informatikai szolgáltatások mérnöki megtervezése és implementálása garantálja, hogy értékteremtő termékek, szolgáltatások kerüljenek kialakításra. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk tervezett és fejlesztett rendszerek mérnöki precizitással készüljenek, ugyanakkor az új ötletek megvalósítása és az innováció mindennapjaink szerves részei legyenek.